Blog oficial

Un loc micut in care poti afla mai multe despre mine si viata mea de zi cu zi.


Un mic dejun usor si bun! octombrie 15, 2016

In dimineata aceasta, am ales ca micul meu dejun sa fie din cereale! Le-am descoperit asta vara si sunt extraordinare! Au primit o medalie de aur pentru cel mai bun gust in 2009 in Marea Britanie, se numesc Lizi’s Granola si vi le recomand! Au masurata incarcatura glicemica, ea fiind scazuta, iar aceste cereale elibereaza in mod lent glucoza in sange, mentinand senzatia de satietate.

 

un-mic-dejun-usor-si-bun

Aceste cereale sunt recomandate atat vegetarienilor, cat si veganilor si sunt foarte bune pentru un mic dejun sanatos, curat, fresh si cu o cantitate suficienta de nutrienti astfel incat sa iti incepi ziua in forta.
Le gasiti si in Mega Image iar eu le consum de 2-3 ori pe saptamana, cu lapte rece. Imi place sa mai adaug  cateva migdale crude si cateva caju, pentru a avea suficienta energie sa fac un antrenament bun dupa micul dejun. Asa ca daca va plac migdalele si caju, toate crude, puteti adauga cateva in portia de cereale.

image2

Stiu ca de obicei ce este foarte gustos si delicios nu este si sanatos, insa aceste cereale sunt o combinatie buna ce face ca un mic dejun cu cereale sa fie si gustos dar si cu un continut de zahar foarte scazut.
Incercati-le si voi si vedeti daca va plac!!


Bookingbooking@andaadamofficial.com

Managementmanagement@andaadamofficial.com